Nyt se on täällä: KESÄ!
Ja MIKÄ KESÄ!

Oriflame tekee kesästä helpon, kauniin, raikkaan ja innostavan.
Let me tell you how:

Kesän kuvastot, ovat täynä uutuustuotteita, jotka helpottavat arke.
Vartalon- ja kasvojenhoitoon on tarjolla unisex-tuotteita, jotka sopivat niin miehelle, naiselle kuin nuorellekin. Lomareissulle mukaan riittää siis yksi tuotesarja raikastamaan kesäkuumassa ja laukkuun jää tilaa vaikkapa tulijaisille! Saman sarjan suihkusetti onkin oiva kesävieminen mökkiläisille.

Keltaista, oranssia, sinistä... Värit kuuluvat kesään ja tekevät siitä kauniin. Kauden kynsilakat ja huulipunat löytyy kirkkaissa väreissä kullanhohdolla maustettuna. Raikas kesälook ei juuri muuta kaipaa, kuin huolitellut kynnet ja huulet!

Innostusta puolestaan tuo upeat kesäkampanjat ja uuden alkajan edut, joihin pääsee käsiksi Oriflame-edustajana. Kampanjalahjoina on tarjolla ilmaisia Oriflame tuotteita jo pienemmistäkin tilauksista. Aktiivisuudella voi tienata itselleen myös MP3 soittimen ja jopa 350 euron HolidayClub -lahjakortin. Kesän kolme huippumyyjää saa viikoksi käyttöönsä viikko-osaakkeen Puerto Ricossa talvella 2013!!!!

Eikä tämä tähän lopu: ryhmääni kuuluvat aktiiviset edustajat osallistuvat hemmottelulahjakortin arvontaa jokaisella jaksolla!

IHANA KESÄ!!! =)