VUODEN 2012 ENSIMMÄISIÄ ORIFLAME-UUTUUKSIA

 

Gloss Booster Makuhuulikiilto

Vuoden ensimmäinen kuvasto pitää sisällään herkullisen uutuuden, nimittäin makuhuulikiillot.
Sävyjä on kuusi erilamakuista ja sävyistä, mm. greippi, vesimeloni ja kirsikka.
Kun itse sain kiillot jo muutama viikko sitten kokeiltavaksi olin myyty. Tuli nuoruusvuoden mieleen kirsikan tuoksuisesta kiillosta. =) Sävyt oli myös mukavat eikä kiilto ole niin tahmainen, kuin nämä makukiillot yleensä.

Huulikiillot ovat mainio ensimeikki-tuote pikkutytöille, jotka haluavat tutustua naisten maailmaan. Toisaalta helppoutensa vuoksi myös teinityttöjen suosiossa ja mikään ei estä aikuista naista käyttämästä huulikiiltoa punan sijaan. Huulikiillolla saa aikaan raikkaan huulimeikin ja käyttämällä huulikiiltoa huulipunan päällä korostat huuliasi vaikkapa iltajuhlaa varten.

 

 

 

 

Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser
Puhdistusemulsio
(blogimerkintä korjattu 11.1.2012)

Diamond Cellular -sarjasta 40+ vuotiaalle naiselle päivä- ja yövoide, tehoseerumi, silmänympärysvoide. Nyt sarjaan saapui ikärajoitteeton puhdistusemulsio. Timantti-sarja on ollut menestys ja jokainen oma asiakkaani ei testattuaan ole halunnut enää muuta, kuin tätä. Sarjan tuotteet tekee ihosta todella kauniin, heleän värisen.

 

Uusi kasvojen puhdistusaine on monitoiminen.
Emulsio puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet, toimii kasvovetenä ja mikä parasta, sillä voi puhdistaa myös silmämeikin!  Tuote on helppokäyttöinen eikä sen kanssa tarvita vettä. Kostutetaan vain vanulappu pumppupullosta ja pyyhitään kasvot.  Kokeilin ystävälleni tuotetta ja huomasin ihanan raikkaan, puhtaan tuoksun. Kärsin itse migreenistä ja on vain harvoja tuoksuja, joita pidän miellyttävinä. Tämä oli kuitenkin yksi sellainen eikä tuoksu asiakkaankaan nenään ottanut.

Ihana, kysytty tuote ja harvinainen markkinoilla!!!