Näin uuden blogin ja uuden vuoden aluksi haluan sanoa muutaman sanasen ohjeeksi ihan jokaiselle elämän tielle:

Meistä kukaan ei tiedä montako päivää meille annetaan tällä palolla. Siispä jokaista päivää pitäisi kunnioitaa ja jokaikinen päivä elää nauttien. Arki on kuitenkin toisinaan raskasta eikä se elämästä nauttiminen ole aina ihan helppoa. Siksipä täytyykin opetella nauttimaan ihan pienistäkin asioista. Voit itse päättää millainen olosi on, kun pääsi tyynyyn painat. Riittää, että päätät nauttia elämästä. Silloin vastoinkäymisetkin tuntuu paljon kevyemmiltä ja selviät niistä kyllä.

Tässäpä pieni luettelo elämän herkuista, joita olen saanut ja saan jatkossakin Oriflamen kautta. Asiakkaana, myyntikonsulttina, tiiminvetäjänä. Ihan jokaiselle löytyy herkkuhetkiä Oriflamenkin kautta.

 

- uusia ystäviä ja tuttavia
- vilkkaampi sosiaalinen elämä
- elämyksiä ympäri Suomen, vielä joskus ympäri maailman
- kohonut itsetunto
- rohkeus esiintyä
- yli 10kg kevyempi kroppa
- hyvinvoiva, kaunis iho
- taito ja halu ehostaa itseään
- upeita lahjoja
- ammattitaitoa
- käsitys siitä, "mikä minusta tulee isona"
- mahdollisuus opastaa muita
 

Lista voisi jatkaa ja jatkaa ja jatkaa. Puhumattakaan niistä hemmotteluhetkistä, mitä laadukkaitten tuotteitten kanssa olen saanut. Pitkät kylvyt, kasvohoidot, jalkahoidot, käsikylvyt, vartalokuorinnat....

Ei tarvi lähteä aasialaiseen spahan hemmotellakseen itseään. Kotikin riittää, kunhan on ohjeet ja pieni hetki itselle.
Ei tarvitse myöskään olla huippumalli saadakseen huomiota tai Äiti Teresa saadakseen kiitosta. Oriflame-edustajanakin voi auttaa muita ihmisiä ja tulla itse autetuksi.

Jos haluat tehdä hyvää ja saada hyvää, niin tule mukaan Oriflameen. Lisätietoja saat ottamalla minuun yhteyttä!