Kevääseen on vielä aikaa, mutta tulevan kevään trendit alkavaat jo näkyä.
Ja vaikka pakkasennätyksiä aletaan vasta rikkomaan, tuntuu pieni kevät jo ainakin tämän tyttösen mieleen heräävän.
Tyttösen. Niinpä. Tyttöjähän me kaikki ollaan, ikään katsomatta.
Vai moniko puhuu illasta ulkona "naisten kanssa" tai "naisystävistä"?
Eipä monikaan, eli tyttöjä me ollaan. Ja kohta meitä tyttöjä kevättää!

 

Pure Colour Floral

Oriflameakin kevättää ja se näkyy jakson 2/2012 tyttömäisissä sesonkituotteissa. Pure Colous-sarjaan on tullut Floral-kuvioidut pakkaukset ihanissa kukkaissävyissä. Kynsilakka on todella kiiltävä ja Pure Colour-lakkojen tapaan helposti levittyvä.
Huulipunat puolestaan kermaisia ja eivät tunnu huulilla huulivoidettaa kummemmalta. Kynsilakoista sekä huulipunista löytyy yhteen sopivat sävyt viidestä eri vaihtoehdosta.
Ihanan tyttömäiset pakkaukset tuovat mieleen kevään ja ne luovatkin sellaisenaan kivasti keväistä tunnelmaa
kylpyhuoneeseen tai meikkipöydälle.

 



 

Love Potion

Ystävänpäiväkin on ihan lähellä. Suomessa ystävänpäivää ei ole omaksuttu niin, kuin mm. Jenkeissä. Kuitenkin moni ystäväänsä muistaa ja luultavasti vielä useammat sitä omaa kultaansa. Uutta ilmettä kotiin saadaan  myös viehättävällä alusvaatepussilla, meikkipeilillä, korupussukalla ja silmänaamiolla. Kaikki tuotteet voi asetella kauniisti makuuhuoneeseen tuomaan hiukan romantiikka sisustukseen. Alusvaatepussi sopii hyvin seinälle roikkumaan ja samalla sen voi ottaa hyötykäyttöön alusvaatteille, sukille tai vaikkapa yöpaidalle säilytyspaikaksi. Pussukassa pikkuvaatteet tai vaikkapa hiustenkuivain kulkee kätevästi matkoilla.



 

Ystävänpäiväillan oman kullan kanssa tai vaikkapa sitä etsiessä takaa tietenkin viettelevä tuoksu.
Love Potion tuoksussa yhdistyy ihanasti suklaa, vanilija, inkivääri ja rommi. Melko vastustamatonta!
Hajuvesipullon muotoilu on kaunis ja pullon jättää mielellään esille.
Tuoksusarjaan kuuluu myös hierontaöljy, jota saatavissa enää hetken. Niskahieronta rakkalle olisi varmasti mieluisa ystävänpäivälahja.

 

 

 

Grace Eau de Parfym

Pesunkestävälle romantikolle ehdotan ystävänpäivän tuoksuksi mausteiden ja kukkien harmoniaa. Tuoksu on ylellinen ja siitä kertoo jo ulkomuoto. Tätä pulloa ei voi jättää kylpyhuoneen kaappiin vaan se on tuotava sisustuselementiksi vaikkapa meikkipöydälle.

 

 

 

Mansikoita ja kermavaahtoa

Vaikka viettäisit ystävänpäivää rakkaasi kanssa, älä silti unohda ystäviä! Digitaalisessa maailmassa kortteja ei enää pahemmin ojennella ja jos annetaan päätyy ne piakkoin roskiin. Muitakin edullisia muistamistapoja on, kuin pahvikortti. Strawberry & Cream Scented käsivoide ja palasaippua ovat edulliset ja kauniit lahjat sellaisenaan ystävälle. Palasaippua on pyöreä ja siinä on kauniisti kaiverettu sydän ja teksti. Anna ystävälle käytännöllinen, mutta kaunis lahja!